Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Nové moto bundy

Nové moto bundy

Predstavíme vám najnovšie moto bundy, vyvinuté na základe odborných poznatkov tak, aby ponúkli mužom a ženám na motorkách maximum bezpečia a komfortu aj pri náročných klimatických podmienkach.

Vyberajte zo 4 modelov:

1. Čiernošedá moto bunda Ozone Delta II s odopínacou zateplenou vložkou za akčnú cenu asi 90 eúr. Je vodeodolná, s vymeniteľnými chráničmi ramien a lakťov, s reflexnými nášivkami spredu a na chrbte. Má veľa praktických vreciek aj regulačné pásky na zápästiach, ramenách a bedrách. Kúpite ju vo veľkostiach S až XXL.

2. Dámska moto bunda W-TEC Antigona, rovnako s odopínacou zateplenou vložkou za akčnú cenu asi 90 eúr. Je štýlová, s atestovanými chráničmi kritických miest, doplnená o reflexné prvky novej generácie, ktoré výrazne zlepšujú viditeľnosť v tme a zvyšujú tak pasívnu bezpečnosť jazdkyne. Sťahovacie pásky umožňujú úpravu podľa anatómie tela. Funkčnosť bundy zvyšuje množstvo vreciek. Z troch farebných variantov si iste vyberie každá motorkárka.

3. Ľahká pánska moto bunda W-TEC Flipside z voskované látky doplnené kožou, za akčných 146 €. Má odnímateľný chránič chrbta aj protektory v oblasti ramien, lakťov, a tiež vnútorné tepelnú vložku. Je elastická, pritom pevná a skvele padne. Výhodou je aj možnosť vyprania tejto skutočne "in" bundy, ktorá váži iba 1,7 kg.

4. Pánska moto bunda W-TEC Tagg je alternatívou vyššie uvedeného výrobku, momentálne k dostaniu za totožnú cenu. Nadštandardom týchto búnd je hodvábna podšívka a neoprénový golier, ktoré prispievajú k pocitu pohodlia ich užívateľov aj pri rýchlej jazde.

Zdieľajte článok



Odporúčame moto oblečenie






Ďalšie novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky