Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Moto oblečenie recenzie, recenzie moto oblečenia

Moto oblečenie - recenzie zákazníkov

Vyberte si moto oblečenie podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Moto oblečenie:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Moto bunda Spike TWG-00G125

spokojnost

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

dobrá kvalita



Recenzia Moto nohavice WORKER Biker

Potreboval som moto nohavice ale ten produkt bol najlepsie pre mna a bol v sklade :) Moje súsenosti zatial dobre velmy dobre :) nechcem sa spadnut motorkou tak dufam ze nebudem mat také skusenosti. ale velmy dobre teple, necitim vietor, nic celkom okkey :) Odporúcam aj v ostatnych! Na dalsom nákupe asi to iste budem robit ako teraz pozriem sa meracie tabulky odmeram sa a tak obejdnávam. Dakujem ze ste tak rychlo vybavovali :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.03.2011)



Recenzia WORKER City 139B motojeans nohavice na motorku

Worker City 139B motojeans niesu ziadne podradne nohavice za par korun (eur).Su to nohavice v kvalitnom prevedeni s prislusnym certifikatom co zarucuje ich kvalitu. A nevadi mi na natom ze su vyrobene Made in Pakistan. Lacnejcie moto nohavice som nenasiel. Produkt mozem len doporucit.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.06.2011)

Nohavice som vyskusal uz aj na motorke a bol som milo prekvapeny.Motojeansy boli ucinne k ochrane ci uz pred chladom alebo padom s pasivnymi prvkami na kolenach a bokoch.(padnut som s nimi este neskusal) Kevlarova vystelka je na sedacej casti - pozor nie na celych nohaviciach.Kvalita sitia je na vybornej urovni.Vnutorne vrecka su z penej latky netrhaju sa hlbka stadard.Zadne su klasicke. Dolna cast nohavic je volna a neda sa upnut ani pritiahnut pri jazne nohavice plapolali ako vlajka vo vetre.Zapravenie do vysokych topanok by to vyriesilo.



Recenzia Vyhrievané lyžiarske a moto rukavice Glovii GS9

Nie je to nevýhod a zároveň mne to tam chýba. šnúrka čo sa upevní na zápästie aby mi rukavice nevypadli z lanovky ked si ich dám dole. To by mohol výrobca ešte vyladiť. Inak spokojnosť :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.12.2018)

jednoduchá manipulácia jednoduché na pochopenie farba dobrá



Recenzia Bunda moto SPIKE TWG-00G122

Nízka cena, na pohľad kvalitná, chrániče na všetkých dôležitých miestach, vela otvorov pre vetranie v lete

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2012)

bundy vyzerá kvalitne, ale nenosil som ju lebo mi bola malá a väčšiu veľkosť nemali skladom

Na pohľad žiadn e



Recenzia Moto nohavice W-TEC HECTOR TWG-138

velmi dobry produkt

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

Vyborne sedia, chranice, podsivka, nepremokave, do rozneho pocasia, nastavitelne traky, pohodlne,skvely design, viacero vackov, moznost prisposobit si sirku nohavic na topanky.

Zatial ziadne



Recenzia Riflová moto bunda Elen TWG-00G138

zodpovedá obrázkom

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)



Recenzia Pánska moto bunda W-TEC Kalahari

aj bez podsivky je to tepla bunda, je pravda, ze som este v nej nespadol, takze neviem posudit chranice, ale chranic na chrbte mi pripada trosku maly a slaby, ale to sa da vymenit. bunda sa nosi sama, farebna kombinacia sice niekomu nevyhovuje, ale urcite na nu budem davat este reflex vestu. urcite treba davat pozor na velkosti, ja som bral s rozvahou trosku vacsiu a vyplatilo sa, rukave su akuratne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2015)

Velmi tepla buda aj bez podsivky

neviem o ziadnych



Recenzia Moto bunda W-TEC Daemon

Veľmi vysoká kvalita materiálu a jeho spracovania. Som maximálne spokojný. Tá bunda je super. Vybral som si ju hlavne kvôli motívu na nej. Veľkostne mi sedí presne. Veľkosť som si vybral podľa pokynov na webe. Zmeral som si miery a vybral veľkosť o číslo väčšiu a je akurát. Ja ju konkrétne budem používať, ako bundu na zimu, preto som vybral chrániče. Tie sa dajú bez problémov vybrať a bunda mi aj tak dobre sedí. Jediné čo by som vytkol je malá veľkosť postranných vonkajších vreciek. Moje ruky tam vojdú len tak tak. No keďže je to moto bunda, tak je to v poriadku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.12.2017)



Recenzia Motokrosové rukavice WORKER Quick

Vybrali sme si tento produkt z hĺadiska ochrany, design sa nám hodil a veľmi sa nám produkt páčil už v e-shope, skutočnosť odpovedala odporúčaniu, veľkosť sedela. Produkt odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.03.2011)

Veľkosť perfektne sedí, príjemný materiál,výborná cena, designu niet čo vytknúť.



Recenzia Moto bunda W-TEC Valcano

Design a funkcia bundy je presne taka aku som hladala.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

Dobry material,design, nepremokava, moznost prisposobenia postave, s podsivkou takze do kazdeho pocasia, rukavy vhodne na soferovanie motorky, neprefukuje. Moznost si prisposobit aj rukavy, dostatocne dlha a v celku lahka.

zatial ziadne negativum



Recenzia Dámska moto bunda W-TEC Lucina

vyborny pomer kvalita cena az by som zatial pocedala ze nad ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.04.2018)

zatial bundu vyuzivam len kratko..ale velkost sadla presne.

z tej chvilky co bundu uzivam njejako som si nestihla vsimnut tie reflexne prvky night vision je dost mozne ze ja to sama na sebe nevidim budem to este skusat no



Zdieľajte článok


Odporúčame moto oblečenie






Novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky