Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Moto oblečenie recenzie, recenzie moto oblečenia

Moto oblečenie - recenzie zákazníkov

Vyberte si moto oblečenie podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Moto oblečenie:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Motokrosové rukavice WORKER Quick

Vybrali sme si tento produkt z hĺadiska ochrany, design sa nám hodil a veľmi sa nám produkt páčil už v e-shope, skutočnosť odpovedala odporúčaniu, veľkosť sedela. Produkt odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.03.2011)

Veľkosť perfektne sedí, príjemný materiál,výborná cena, designu niet čo vytknúť.



Recenzia Stehenná taška W-TEC Black Heart Skipestro

Veľká spokojnosť top spracovanie a kvalita. Od tejto značky je niekoľko veci nekvalitných z môjho pohľadu.. Ale táto kapsa k nim nepatrí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2021)

Veľmi veľká spokojnosť top materiál super spracovanie. Material Spracovanie Popruh okolo pásu zo zapínaním vo forme opasku na pracku Kvalitná kovová pracka

Spodný popruh na stehno dosť krátky. Hrubšie stehno neobopne ale je to banalita dá sa to nahradiť dlhším



Recenzia Čiapka Newline Thermal Cap Windprotection s neprefúkavou membránou

Vhodná najmä na zimné mesiace a chladné počasie. Prijemne sedí na hlave netlačí nepotí sa pod nou hlava a súčasne neprepúšta chlad a vietor a poskytuje teplo.Jedinou nevýhodou je že aj vdaka univerzálnej veľkosti by som ju neodporúčal ludom z "veľkou hlavou" chcelo by to niečo o čosi väčšie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2015)

termo neprefúkavá prijmá na nosenie nikde netlačí plní svoj účel

napriek univerzálnej veľkosti je tochu malá



Recenzia Vyhrievané lyžiarske a moto rukavice Glovii GS9

Nie je to nevýhod a zároveň mne to tam chýba. šnúrka čo sa upevní na zápästie aby mi rukavice nevypadli z lanovky ked si ich dám dole. To by mohol výrobca ešte vyladiť. Inak spokojnosť :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.12.2018)

jednoduchá manipulácia jednoduché na pochopenie farba dobrá



Recenzia Pánska moto bunda W-TEC Kalahari

aj bez podsivky je to tepla bunda, je pravda, ze som este v nej nespadol, takze neviem posudit chranice, ale chranic na chrbte mi pripada trosku maly a slaby, ale to sa da vymenit. bunda sa nosi sama, farebna kombinacia sice niekomu nevyhovuje, ale urcite na nu budem davat este reflex vestu. urcite treba davat pozor na velkosti, ja som bral s rozvahou trosku vacsiu a vyplatilo sa, rukave su akuratne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2015)

Velmi tepla buda aj bez podsivky

neviem o ziadnych



Recenzia Pánske moto rukavice W-TEC Davili

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2023)

Sadnu ako uliate (na moju ruku , treba vyskusat v obchode- po par dazdoch sa malicko roztiahnu ako kazde kozenne rukavice tak s tym treba pocitat) Su este krajsie ako na obrazkoch , jemny retro nadych mi sedi Idealne na prechodne obdobia (jar, jesen) , na leto asi bude treba viac vetrane rukavice ... Koža na dlaniach skor jemnejsia a hladka (ale nie moc) , na chrbtoch ruky drsnejsia a hrubsia , polomatna ...



Recenzia Pánska touringová moto bunda BOS Temper

Bežne nosím veľkosť XL, výnimočne 2XL. Tu som musel 2 krát meniť veľkosť a nakoniec mi pasovala až veľkosť 5XL.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2021)

Vzhľad bundy, vhodné vlastnosti a primeraná cena. Obchod pracuje perfektne, bol som milo prekvapený s ochotou a rýchlosťou vybavovania.

Neobvyklé veľkostné číslovanie



Recenzia Bunda moto SPIKE TWG-00G122

Nízka cena, na pohľad kvalitná, chrániče na všetkých dôležitých miestach, vela otvorov pre vetranie v lete

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2012)

bundy vyzerá kvalitne, ale nenosil som ju lebo mi bola malá a väčšiu veľkosť nemali skladom

Na pohľad žiadn e



Recenzia Pánske moto nohavice W-TEC Kaamuf

Nohavice su fakt super. Moja velkost sudi uplne super.Nohavice su velmi pohodlne a nepotrebujete ani opasok na stiahnutie pasu. Na pase su stahovaky ktorymi si doladite velnost. Pri sete ked kupujete aj bundu treba davat pozor. Velkost vobec nesedi ako nohavice a odporucam objednat isto o 2 velkosti vacsiu.Ja som objednal L ale musel som vymenit za XXL. Ta sedi dobre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.11.2020)



Recenzia Dámske kožené rukavice inSPORTline Elmgreen Lady

Pouzivam len kvalitne kozene rukavice, bez podsivky, mam ich na kazdu prilezitost, sport ci soferovanie. Tieto mi vyhovuju, su pekne, makke a cena je tiez velmi dobra.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2022)

Kvalitne kozene rukavice, velmi pekne a velmi dobra cena.



Recenzia Vyhrievané podkolienky Glovii GQ2

Ponožky sú príjemné na dotyk, jemne vyhrievajú. Veľmi si pochvaľujem diaľkové ovládanie, aby som nemusela hľadať batériu pre stíšenie alebo vypnutie. Len ešte neviem, čo to s nimi spraví po viacnásobnom použití a prepratí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.11.2020)



Recenzia Kožená moto bunda Rebelhorn Hunter Pro CE

Dobrá moto bunda, materiál vyzerá byť kvalitný. Dobre sedí veľkosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.03.2021)

Kvalitná koža Dobre sedí veľkosť

Po rozbalení bol jeden penový lakťový chránič prasknutý - odporúčam si skontrolovať chrániče po rozbalení



Recenzia Moto rukavice W-TEC Black Heart Piston Skull

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.05.2021)

príjemné na ruku, priedušné, protišmykový povrch na dlani

potlač je bledomodrá, nie biela ako je vyobrazené na e-shop!Bolo by vhodné upresniť farbu potlače, prípadne farby, ak sú v ponuke rôzne.



Recenzia Moto bunda Spike TWG-00G125

spokojnost

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

dobrá kvalita



Recenzia Dámska touringová bunda BOS 5787

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.08.2020)

Bunda je krásna, materiál husto tkaný, takže určite vydrží dlhšie. Škoda, že mi bola malá. Vrátila som.

Veľkosť nezodpovedá veľkostnej tabuľke, tovar som vrátila bolo to malé asi ako na 12 ročné dieťa



Recenzia Moto bunda W-TEC Aircross

Super funkčná bunda, oslovila na prvý pohľad množstvom možností vetrania,aj celkovým vypracovaním detailov,univerzálna trojvrstvová-bunda,nepremok,tepelná vložka,takže skutočne do každého počasia. Konfekčná velkosť sedí presne s velkosťou čo bežne používam takže nemusíte velmi špekulovat pri výbere. Pokiaľ nosíte napr.XL -moj prípad ,sedí presne. Cenovo nepatrí medzi lacné ale môj názor je že cena zodpovedá výrobku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2021)



Recenzia Dámska moto bunda W-TEC Lucina

vyborny pomer kvalita cena az by som zatial pocedala ze nad ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.04.2018)

zatial bundu vyuzivam len kratko..ale velkost sadla presne.

z tej chvilky co bundu uzivam njejako som si nestihla vsimnut tie reflexne prvky night vision je dost mozne ze ja to sama na sebe nevidim budem to este skusat no



Recenzia Moto nohavice W-TEC HECTOR TWG-138

velmi dobry produkt

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

Vyborne sedia, chranice, podsivka, nepremokave, do rozneho pocasia, nastavitelne traky, pohodlne,skvely design, viacero vackov, moznost prisposobit si sirku nohavic na topanky.

Zatial ziadne



Recenzia Čapica Newline thermal s neprefúkavou membránou

Vhodná najmä na zimné mesiace a chladné počasie. Prijemne sedí na hlave netlačí nepotí sa pod nou hlava a súčasne neprepúšta chlad a vietor a poskytuje teplo.Jedinou nevýhodou je že aj vdaka univerzálnej veľkosti by som ju neodporúčal ludom z "veľkou hlavou" chcelo by to niečo o čosi väčšie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2015)

termo neprefúkavá prijmá na nosenie nikde netlačí plní svoj účel

napriek univerzálnej veľkosti je tochu malá



Recenzia Pánska moto bunda W-TEC Troopa

Bonda je super a odporucam.Treba davat ale obzvlast pozor na velkosti ktorte vobec nesedia. Objednal som L musel som zmenit za XXL. Treba objednat isto o 2 velkosti vacsiu.Nohavice z tohoto setu sedia velkostu super. Tie treba objednat vzdy taku velkost aku mate.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.11.2020)



Recenzia Moto nohavice WORKER Biker

Potreboval som moto nohavice ale ten produkt bol najlepsie pre mna a bol v sklade :) Moje súsenosti zatial dobre velmy dobre :) nechcem sa spadnut motorkou tak dufam ze nebudem mat také skusenosti. ale velmy dobre teple, necitim vietor, nic celkom okkey :) Odporúcam aj v ostatnych! Na dalsom nákupe asi to iste budem robit ako teraz pozriem sa meracie tabulky odmeram sa a tak obejdnávam. Dakujem ze ste tak rychlo vybavovali :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.03.2011)



Recenzia Moto bunda W-TEC Valcano

Design a funkcia bundy je presne taka aku som hladala.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

Dobry material,design, nepremokava, moznost prisposobenia postave, s podsivkou takze do kazdeho pocasia, rukavy vhodne na soferovanie motorky, neprefukuje. Moznost si prisposobit aj rukavy, dostatocne dlha a v celku lahka.

zatial ziadne negativum



Recenzia Pánska softshell moto bunda W-TEC Borozef

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.11.2020)

Veľmi precízne spracovaná bunda ma chrániče lakťové, ramenne, a aj na chrbticu. Ďalšou výhodou je ze všetky tieto chrániče sú odnímateľné. Takže bunda ma všestranné použitie. Ešte by som chcel vyzdvihnúť aj jej termo izolačné vlastností. Netreba ani veľa hrubých vrstiev pod ňu a je v nej fakt príjemné priam horúco.



Recenzia Riflová moto bunda Elen TWG-00G138

zodpovedá obrázkom

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)



Recenzia Dámska softshellová moto bunda W-TEC Alenalla

Kabát je super, opísaná veľkosť sedí, je pohodlný a pekný. Mala som obavy čo sa materiálu a tvrdosti chráničov týka, ale som celkovo spokojná. Materiál je dobre kombinovaný a chrániče dostatočne flexibilné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2022)

Veľmi pekné prevedenie Pre ešte väčší komfort sa dá na rukách aj drieku dostavovať Ľahko vyberateľná termo vložka Pohodlné na nosenie Kvalitný materiál a celkom silné chrániče v ňom



Recenzia Dámske thermo nohavice extreme Brubeck MERINO dlhé

Odporucam! Nesklamete sa! S lacnejsimi verziami za 5euro, sa to neda ani len porovnat!!!! Oplati sa trochu priplatit!!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.03.2015)

Vynikajuce nieco. Pohodlne, dobre hreje. Mala som len toto pod lyziarskou bundou a bohato stacilo. Ak sa trosku aj spotis, nesmrdi. ;) odporucam!!!!

Miestami trochu pichalo, ale inak fajn. Nic hrozne.



Recenzia Pánska termo mikina Brubeck MERINO - dlhý zips

odporúčam ostatným

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2015)

cena kvalita vzor

nič



Zdieľajte článok


Odporúčame moto oblečenie






Novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky