Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Moto oblečenie recenzie, recenzie moto oblečenia

Moto oblečenie - recenzie zákazníkov

Vyberte si moto oblečenie podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Moto oblečenie:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Moto prilba Cassida Reflex

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.07.2018)

Táto prilba je velmi dobra dostal presne to co som chcel. Najlepsi vyber na mensie skutre! Nemam obrovsku hlavu ked pozeram do zrkadla :D Velkost, farba ako aj cena perfekna! Dakujem! Spokosnost 100%



Recenzia Moto prilba Cassida Reflex Solid

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.07.2018)

Táto prilba je velmi dobra dostal presne to co som chcel. Najlepsi vyber na mensie skutre! Nemam obrovsku hlavu ked pozeram do zrkadla :D Velkost, farba ako aj cena perfekna! Dakujem! Spokosnost 100%



Recenzia Moto prilba W-TEC NK-311

Som spokojny.Povodne som mal vyhliadnutu inu (podobnu) prilbu,ale nakoniec som siahol vdaka vyhodnejsej ponuke obchodu insportline(za cenu prilby v inom obchode,tu aj kukla,krcny limec a batoh) po tejto a som spokojny.V skutocnosti vyzera lepsie ako na foto,plnohodnotne plexi je pre mna daleko lepsie ako stale riesit okuliare(ako sa poznam,do roka by som stratil tak 3 pary)pri pomalsej jazde sa nedaju dat dole,ale stit len pekne vyklopim a uzivam si kontakt s prostredim.Pri zaklapnuti sa rosi minimalne zatial(3x jazdene).Bonusom su sklopne slnecne okuliare.Na zapinani prakticka snurka,cize sa lepsie rozopina,najma v rukaviciach.Potesilo prilozene textilne puzdro v baleni o ktorom sa nepisalo,ci tam je...Akurat pozor pri vybere velkosti.Mne sice vychadzalo "M",ale na zaklade recenzii som sa rozhodol radsej pre "L" a nelutujem,kedze sedi ako uliata.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.03.2019)

Najma plnohodnotne plexi potesilo aj textilne puzdro na prilbu

Za tu cenu nic...snad len na to cislovanie si treba dat pozor,hlavne ak vam to vychadza tesne,tak radsej vacsie



Recenzia Moto prilba W-TEC V127

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.10.2018)

niekto písal že je hlučná a že sa dá priezor otvoriť iba na 50 resp.na 100%a že slnečná clona nejde celkom dole.....mne sa dá pootvoriť aj na cca 5-10%, nezdá sa mi ani hlučná, taktiež slnečná clona ide celkom dole čiže nebráni vo výhľade "polovičný výhľad cez clonu"

rosí sa



Recenzia Moto prilba WORKER V100

Produkt som si vybral ako prilbu pre rekreačné jazdienie na motocykly Prilba výborne sedí na hlave, ale keď je vonku 30 stupňov je v nej teplo, ale dá sa to vyriešiť otvorením skla na prilbe Produkt sa používa výborne Produkt odporúčam aj ostatným Prilba Worker V100 je výborná tak ako na rekreačné jazdenie tak aj na preteky..... Prilba má výbornú cenu v porovnaní s výbornou kvalitou

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.06.2011)

Vynikajúca kvalita Perfektne sedí Farba tiež dobrá

V lete je tom teplo, ale otvorené predné sklo to spravý



Recenzia WORKER City 139B motojeans nohavice na motorku

Worker City 139B motojeans niesu ziadne podradne nohavice za par korun (eur).Su to nohavice v kvalitnom prevedeni s prislusnym certifikatom co zarucuje ich kvalitu. A nevadi mi na natom ze su vyrobene Made in Pakistan. Lacnejcie moto nohavice som nenasiel. Produkt mozem len doporucit.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.06.2011)

Nohavice som vyskusal uz aj na motorke a bol som milo prekvapeny.Motojeansy boli ucinne k ochrane ci uz pred chladom alebo padom s pasivnymi prvkami na kolenach a bokoch.(padnut som s nimi este neskusal) Kevlarova vystelka je na sedacej casti - pozor nie na celych nohaviciach.Kvalita sitia je na vybornej urovni.Vnutorne vrecka su z penej latky netrhaju sa hlbka stadard.Zadne su klasicke. Dolna cast nohavic je volna a neda sa upnut ani pritiahnut pri jazne nohavice plapolali ako vlajka vo vetre.Zapravenie do vysokych topanok by to vyriesilo.



Recenzia Moto bunda W-TEC Valcano

Design a funkcia bundy je presne taka aku som hladala.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

Dobry material,design, nepremokava, moznost prisposobenia postave, s podsivkou takze do kazdeho pocasia, rukavy vhodne na soferovanie motorky, neprefukuje. Moznost si prisposobit aj rukavy, dostatocne dlha a v celku lahka.

zatial ziadne negativum



Recenzia Prilba open face s PLEXI FENIX HY-818

dufam,ze posluzi ako ma a hlavne splni svoj ucel.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.06.2013)

sedi velmi dobre na hlave, ale aj napriek tomu , ze mame dost velke hlavy:-) stacila by aj o cislo mensie. Kupila som ju hlavne kvoli cene,tak dufam,ze bude viac nez adekvatna s cenou.

zatial ziadne....:-)



Recenzia Motokrosová prilba WORKER MAX606-1

prodikt bol zakúpený pre bezpečnosť môjho syna. používa sa dobre, som spokojný s kvalitou a vzhľadom , odporúčam ostatným zákazníkom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2014)

kvalita tovaru, rýchlosť dodávky, stručné pokyny pri predaji a objednávke



Recenzia Riflová moto bunda Elen TWG-00G138

zodpovedá obrázkom

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)



Recenzia Vyhrievané lyžiarske a moto rukavice Glovii GS9

Nie je to nevýhod a zároveň mne to tam chýba. šnúrka čo sa upevní na zápästie aby mi rukavice nevypadli z lanovky ked si ich dám dole. To by mohol výrobca ešte vyladiť. Inak spokojnosť :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.12.2018)

jednoduchá manipulácia jednoduché na pochopenie farba dobrá



Recenzia Dámska moto bunda W-TEC Lucina

vyborny pomer kvalita cena az by som zatial pocedala ze nad ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.04.2018)

zatial bundu vyuzivam len kratko..ale velkost sadla presne.

z tej chvilky co bundu uzivam njejako som si nestihla vsimnut tie reflexne prvky night vision je dost mozne ze ja to sama na sebe nevidim budem to este skusat no



Recenzia Moto prilba W-TEC NK-602

Dobry produkt za slušnu cenu a som nad mieru spokojný.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)



Recenzia Moto prilba WORKER V210

xxx

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)



Recenzia Moto prilba W-TEC NK-629

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.04.2017)

Sedí na hlave ako uliata,aj podľa napísanej veľkosti.Nepotrebujem slnečné okuliare,v prilbe je slnečná clona.Šilt sa mi tiež páči.Objednala som si matnú čiernu a vyzerá dobre.Som spokojná.

Niekedy sa zahmlieva štít ráno.



Recenzia Motokrosová prilba WORKER MAX606-1

prodikt bol zakúpený pre bezpečnosť môjho syna. používa sa dobre, som spokojný s kvalitou a vzhľadom , odporúčam ostatným zákazníkom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2014)

kvalita tovaru, rýchlosť dodávky, stručné pokyny pri predaji a objednávke



Recenzia Chránič chrbtice Spartan Snake

Môžem len a len odporučiť, keďže takáto vec je veľmi potrebná pri downhille. Ale nečakala som že bude až tak krásne úžasná ako je. Potrebovala som ju kvôli ochrane a naozaj dobre chráni celý chrbát a dokonca sa v nej cítim pohodlne a môžem sa aj ohýbať do strán. A mám v nej pocit bezpečia. Ja ešte jazdím aj na koni takže podľa mňa by vedela chrániť aj na účel jazdectva nie len ako ochrana pri downhille. Je úplne funkčná tak ako som čakala.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2017)

veľmi bezpečná a dobre drží chrbát a postavu



Recenzia Moto prilba W-TEC YM-617

V porovnaní s inými podobnými moto prilbami aj cenovo výhodná. Pretože je to moja prvá, nemôžem porovnať s podobnými výrobkami.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.07.2017)

Zaujímavý vzhľad, dobre sedí a určite bude aj chrániť hlavu.



Recenzia Moto prilba W-TEC Neikko

Výhodou je slnečná clona,perfektne sedí na hlave ak teda máte správnu veľkosť a aj počas menšieho dažďa skvelé obtekaju kvapky štít. I keď som helmu skôr kupoval podľa dizajnu ale môžem povedať že na skúter úplne dostačujúca. Môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.07.2017)



Recenzia Moto prilba WORKER V210 Bluetooth + Interkom

Prilba v prevedeni Mystic strieborna vyzera na internete o vela horsie ako v skutocnosti je. Po jej odskusani na predajni nebolo o com rozmyslat. Osobne mam matnu veziu a vyzera super, nehovoriac o tom, co vsetko ponuka.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.01.2015)

Celkova funkcnost a vybava prilby je za danu cenu bezkonkurencna

Nic



Recenzia Pánska moto bunda W-TEC Kalahari

aj bez podsivky je to tepla bunda, je pravda, ze som este v nej nespadol, takze neviem posudit chranice, ale chranic na chrbte mi pripada trosku maly a slaby, ale to sa da vymenit. bunda sa nosi sama, farebna kombinacia sice niekomu nevyhovuje, ale urcite na nu budem davat este reflex vestu. urcite treba davat pozor na velkosti, ja som bral s rozvahou trosku vacsiu a vyplatilo sa, rukave su akuratne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2015)

Velmi tepla buda aj bez podsivky

neviem o ziadnych



Recenzia Prilba na motorku WORKER V570

dobre

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Moto bunda Spike TWG-00G125

spokojnost

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

dobrá kvalita



Recenzia Moto bunda W-TEC Daemon

Veľmi vysoká kvalita materiálu a jeho spracovania. Som maximálne spokojný. Tá bunda je super. Vybral som si ju hlavne kvôli motívu na nej. Veľkostne mi sedí presne. Veľkosť som si vybral podľa pokynov na webe. Zmeral som si miery a vybral veľkosť o číslo väčšiu a je akurát. Ja ju konkrétne budem používať, ako bundu na zimu, preto som vybral chrániče. Tie sa dajú bez problémov vybrať a bunda mi aj tak dobre sedí. Jediné čo by som vytkol je malá veľkosť postranných vonkajších vreciek. Moje ruky tam vojdú len tak tak. No keďže je to moto bunda, tak je to v poriadku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.12.2017)



Recenzia Bunda moto SPIKE TWG-00G122

Nízka cena, na pohľad kvalitná, chrániče na všetkých dôležitých miestach, vela otvorov pre vetranie v lete

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2012)

bundy vyzerá kvalitne, ale nenosil som ju lebo mi bola malá a väčšiu veľkosť nemali skladom

Na pohľad žiadn e



Recenzia Moto prilba WORKER V192

Som velmi spokojný aj moja rodina s touto moto prilbou. Jej užívanie je komfortné a splňuje naše požiadavky. Odporúčam ju.. A ako druhá prilba je veľmi vhodná. Po predvedení známim bola veľmi dobre hodnotená

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2016)

Velmi funkčná moto prilba s množstvom potrebných a bezpečnostných prvkov. Porovnateľná s cenovo vyššími moto prilbami ponúkanými v tomto sortimente.



Recenzia Motokrosové rukavice WORKER Quick

Vybrali sme si tento produkt z hĺadiska ochrany, design sa nám hodil a veľmi sa nám produkt páčil už v e-shope, skutočnosť odpovedala odporúčaniu, veľkosť sedela. Produkt odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.03.2011)

Veľkosť perfektne sedí, príjemný materiál,výborná cena, designu niet čo vytknúť.



Recenzia Moto nohavice WORKER Biker

Potreboval som moto nohavice ale ten produkt bol najlepsie pre mna a bol v sklade :) Moje súsenosti zatial dobre velmy dobre :) nechcem sa spadnut motorkou tak dufam ze nebudem mat také skusenosti. ale velmy dobre teple, necitim vietor, nic celkom okkey :) Odporúcam aj v ostatnych! Na dalsom nákupe asi to iste budem robit ako teraz pozriem sa meracie tabulky odmeram sa a tak obejdnávam. Dakujem ze ste tak rychlo vybavovali :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.03.2011)



Recenzia Moto nohavice W-TEC HECTOR TWG-138

velmi dobry produkt

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

Vyborne sedia, chranice, podsivka, nepremokave, do rozneho pocasia, nastavitelne traky, pohodlne,skvely design, viacero vackov, moznost prisposobit si sirku nohavic na topanky.

Zatial ziadne



Zdieľajte článok


Odporúčame moto oblečenie






Novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky