Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Termo prádlo na motorku

Termo prádlo na motorku

Trh ponúka motorkárom pod bundy, svetre a nohavice veľký výber funkčného a chladu odolného termo bielizne. Zvyčajne býva antialergénne, dokáže stabilizovať telesnú teplotu a vďaka dvom vrstvám efektívne odvádza pot.

Moto prádlo môžete v internetovom obchode vyberať z mnohých značiek, farieb, typov a veľkostí. Každú chvíľu je naviac niektorý kúsok v akcii. Thermo tričko, kompresné nohavice alebo spodky s šušťáky tak získate skutočne výhodne.

Inšpirovať sa môžete napríklad technológiou Dry značky Brubeck, ktorej moto bielizeň je všestranne použiteľné v každom ročnom období. Dokáže udržať suchú pokožku aj pri najnáročnejších aktivitách. Thermo nohavice a tričká s krátkym alebo dlhým rukávom sú veľmi pohodlné aj vďaka anatomickému prispôsobenie telu a bezšvovému prevedenie.

Jeden z užívateľov hodnotí pánske tričko Brubeck: "Už som ho odskúšal v dosť tvrdých prírodných podmienkach a som spokojný! Odporúčam pre športové využitie pri väčších nárokoch na odvod potu. "

Zdieľajte článok



Odporúčame moto oblečenie






Ďalšie novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky