Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Najznámejšia značka? Moto oblečenie Honda

Najznámejšia značka? Moto oblečenie Honda

Japonská značka Honda je najväčší producent motocyklov na svete. Pre svojich fanúšikov vyrába tiež všetky druhy oblečenia pre jazdu na motorke aj na vyjadrenie štýlu.

Každý motorkár potrebujete kvalitné vybavenie pre rýchlu a bezpečnú jazdu, vrátane oblečenia. Moto nohavice, kombinézy, bundy, dresy a rukavice Honda sú skvelou voľbou pre tréningy aj jazdy na ostro.

Moto oblečenie Honda je väčšinou v čiernej, šedej a červenej farbe. Hitom sú kevlarové jeansy Honda, ktoré vyzerajú civilno a pritom zaisťujú potrebnú bezpečnosť na motorke. Nohavice zosilnené kevlarom odolávajú treniu pri páde a zároveň pôsobí ako bežné civilné nohavice vyrobené z riflové látky. Kevlar je prekrytý látkou a celkovo sú Honda rifle teplejšie než bežné rifle. Majú vrecká na chrániče bedier, kolien, nohavice cez topánky, gumu na uchytenie k topánke aj bežné vrecká.

Funkčné bundy pre motorkárov

Novinkou je motorkárska bunda Honda RACE 15 red, vzduchotesná s reflexnými prvkami, ktorá má odnímateľnú vnútornú vložku, lakťové a ramenné chrániče a prispôsobiteľný pás na bokoch.

Ďalšie obľúbené motorkárske bundy na našom trhu sú od značiek Spark, Ozone, W-tec. Kúpite ich v charakteristickom koženom aj látkovom prevedení, ktoré je rovnako tak funkčné. Sú ušité z najkvalitnejších nepremokavých a oderuvzdorných materiálov a ich reflexné pásiky zvyšujú viditeľnosť v tme.

Zdieľajte článok



Odporúčame moto oblečenie






Ďalšie novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky