Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Eva Decastelo mala nehodu, ale moto štýl ju stále baví

Eva Decastelo mala nehodu, ale moto štýl ju stále baví

Sympatická moderátorka Eva Decastelo mala vo februári 2016 nehodu na motorke, ktorú zavinil vodič luxusného vozidla. Stretla sa s ním v kolóne.

Pánovi sa zrejme nechcelo čakať, a tak hodil "myšku", zrazil Evu na zem a bezohľadne ušiel. Moderátorke pomohli iní vodiči – našťastie bola len odretá a mala pomliaždené bedro.

Ani cez túto nepríjemnú skúsenosť Eva Decastelo na jazdenie a moto štýl nezanevrela. Moc by sa jej páčila väčšia motorka, ale meria len 158 cm, a tak by ju proste nezdvihla.

Každý rok sa na veľké stroje chodí pozerať aspoň na Motosalon, Medzinárodný veľtrh motocyklov, štvorkoliek, príslušenstva a oblečenia. Tohtoročný sa konal v Brne. Ak ste tam boli, možno ste Evu Decastelo zahliadli. Určite jej to pristalo!

Ak ste tiež motorkárka, máme pre vás tipy na oblečenie na motorku.

Zdroj obrázku: Wikimedia

Zdieľajte článok



Odporúčame moto oblečenie






Ďalšie novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky