Kúpiť moto oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
oblečenia


Moto oblečenie  >  Oblečte na Vianoce motorkárov do novej bundy

Oblečte na Vianoce motorkárov do novej bundy

Medzi najžiadanejšie darčeky pre motorkárov patria moto bundy. Hľadáte tip? Máme hneď dva!

Moto bunda musí nielen svedčať, ale hlavne chrániť. Pred chladom, pred dažďom, pred úrazmi pri nehodách. A tak pri nákupe nepozerajte len na vzhľad bundy, ale aj na bezpečnostné prvky.

Vyhľadávanou variantou sú dámske moto bundy. Ktorá je najpredávanejšia?

1. Dámska moto bunda Spark Lady Vintage

Naozaj hviezdou medzi dámskymi moto bundami je vzor Spark Lady Vintage, kvalitná bunda s vodeodolnou membránou a odopínateľnou vnútornou zateplenou vložkou. Ženám sa páči elegantný strih, ktorý dokonale vyzdvihuje ženskú postavu.

Dámska moto bunda Spark Lady Vintage

2. Pánska moto bunda Achiles pre enduro

Motorkárom sa najviac páči Moto bunda WORKER Achiles, ktorú kúpite na internete v piatich veľkostiach (až po 4XL) v akcii za skvelých 46,90 €.

Moto bunda WORKER Achiles

Novým majiteľom bundy sa páči maskáčový vzor a vodovzdorný a vetruvzdorný vonkajší materiál REISSA s klimatickou membránou HEATTEX, ktorý využijete pri jazde v náročnom teréne.

Tak čo, chcete bundu pre motorkárov, alebo motorkárky?

Zdieľajte článok



Odporúčame moto oblečenie






Ďalšie novinky

Moto oblečenie do dažďa

Jazdiť na motorke v daždi je vždy riskantné. Jedna stopa je na klzkej vozovke menej stabilná. Riziku nehody by ste mali prispôsobiť predovšetkým štýl jazdy a taktiež svoju výbavu. Aké oblečenie a doplnky si zadovážiť do dažďa?

Softshellové moto bundy - praktické zo všetkých strán

Bundy zo softshellového materiálu vám na motorke výborne poslúžia od jari do jesene. Kto si zvykne na softshell, väčšinou už nechce iný materiál. Je totiž funkčný, sám o sebe odolný proti vode a vetru, pričom sa dobre nosí.

Moto oblečenie do parného leta

Moto oblečenie má predovšetkým chrániť, a tak je ťažšie sa prispôsobovať vysokým letným teplotám. Aj tak existuje niekoľko tipov na moto oblečenie na horúce letné dni.

všetky novinky